OSLO en de eerlijke leugens

Hans de Jonge 30 juli 2011

Anders Breivik
Anders Breivik


Opnieuw worden we geconfronteerd met een afschuwelijke aanslag. De media smult in komkommertijd. Is die Anders Breivik een eenzame gek, zoals Bas Heijne in het NRC beweert (Is dit ‘vechten voor onze cultuur’?) of kan het zo zijn dat de massamoord past in het programma en schema van al die andere onopgeloste bomaanslagen? Het begon met de beschieting in 1967 van de USS Liberty door de Israëlische luchtmacht, zich voordoend als die van Egypte, een z.g. “valse vlag operatie”. Eigenlijk begon het nog eerder met de aanslag in 1914 op de Aartshertog van Oostenrijk, Franz Ferdinand door de “student” Gavrilo Princip, die samen met zijn Zwarte Hand vrijmetselaarsloge aanwezig was tijdens de aanslag. Een bomaanslag mislukte, maar met pistoolschoten lukte het toch om het startschot voor de eerste wereldoorlog te geven. Franz Ferdinand was dood. Enkele vrijmetselaars ontsnapten. Deze aanslag is altijd verkocht alsof die gepleegd was door een “student” of door een “Servische Nationalistische Boerenzoon”. De Zwarte Hand Loge handelde echter in opdracht van de bankiers van de Federal Reserve.

Er zijn tussen 1914 en vandaag ontelbare “Valse Vlag” operaties uitgevoerd. Ik noem enkele bekende: Bologna P2 Loge Bom op 2 augustus 1980, de schuld werd eerst gegeven aan de Rode Brigades. De P2 vrijmetselaarsloge vluchtte naar Engeland en werd met open armen ontvangen door Margaret Thatcher.  Alle andere loges spraken over de P2 als "afvallige tak" maar dit was een loge die "gesnapt" werd in tegenstelling tot de vele aanslagen, moorden en rampen waar andere vrijmetselaars en loges bij betrokken waren. Enkele voorbeelden:

Het opblazen in 1988 door de CIA van het PanAm vliegtuig boven Lockerbie, de aanslag op de Amerikaanse Ambassade in Nairobi en Dar es Salaam 7 augustus 1998, de Valse Vlag operatie op 11 september 2001 in New York en Washington, de aanslagen 11 maart 2004 in
Madrid. en die van Londen op 7 juli 2005 en die op 22 juli 2011 in Oslo.

Het handelt bijna allemaal om onduidelijke bewijzen, onduidelijke daders en onduidelijke motieven. Maar toch, als je oplet: de diverse geheime vrijmetselaars organisaties spelen een prominente rol in deze bomaanslagen en het verdoezelen van de daders.

Het feit dat Anders Breivik lid is van een vrijmetselaarsloge zegt eigenlijk al genoeg, maar waarom moet Bas Heijne hem een eenzame gek noemen als duidelijk is dat Anders diverse internationale contacten heeft, lid is van de Loge en ook nog bij zijn moeder woonde? Bas Heijne met de media zijn bezig met de zoveelste cover-up, dat is wel duidelijk. De politie in Noorwegen wordt geleid door vrijmetselaars, die in de hoogste regeringsmacht zijn doorgedrongen. Het is in Nederland en andere Europese landen niet veel anders. We kunnen dus voor de toekomst vrezen. De Nieuwe Wereld Orde komt er aan of we het willen of niet.

Hans de Jonge
http://visie.tk
info@visie.tk

FALSE FLAG OPERATIONS: PAST, PRESENT  AND THE INEVITABLE FUTURE

Bohemian GroovePowered by counter.bloke.com