DE ONTDEKKING VAN DEZE TIJD! 

STARRALSIX TARWEGRAS , is één van de beste voedingsaanvullingen die er te koop zijn. Het is het gedroogde poeder van de jonge scheutjes van tarwegrashalmen, die op organisch bemeste aarde zonder verdelgingsmiddelen zijn gekweekt. Het wordt na het persen in enkele seconden vacuüm gedroogd, om de maximale kracht van de vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren en de onmisbare enzymen zo volledig mogelijk te bewaren. STARRALSIX TARWEGRAS bevat een hoog geconcentreerde zonnekracht en is daardoor een van de rijkste natuurlijke bronnen van Chlorophyl, een door fotosynthese verkregen stof met een zeer sterke ontgiftingskracht van zware metalen, zoals kwik en zilver in amalgaam. De in STARRALSIX TARWEGRAS aanwezige ontgiftigende aminozuren methionine, cysteine, glutaminezuur en glycine, alsmede de B-vitamines choline en foliumzuur ondersteunen de ontgiftingsactiviteiten van chlorofyl.

STARRALSIX TARWEGRAS bevat meer dan 100 elementen in precies de samenstelling die je lichaam nodig heeft. Het neutraliseert gifstoffen, maakt het lichaam schoon, verhoogt de zuurstofverversing, heeft een bloedreinigende en bloedopbouwende werking, levert een gestage stroom krachtige bouwstenen die dode en beschadigde cellen vervangen en de beschadigde weefsels herstelt.

Het hoge gehalte aan caroteen (dat samengaat met het hoge gehalte van Chlorofyl) is belangrijk voor het immuunsysteem, dat weerstand biedt tegen de schadelijke werking van amalgaam vullingen.

Verdere eigenschappen :

  • Het neutraliseert de gifstoffen, het verhoogt de zuurstofverversing en het is daarom een versterkend middel. >
  • Het verwijdert tevens de afvalstoffen die zich in het lichaam ophopen (door b.v. ongezonde voeding, teveel roken, teveel alcohol). Het maakt het lichaam schoon. Het herstelt de zuurgraad (PH) van het gehele lichaam d.w.z. bloedreinigend en bloedopbouwend. Lichaamsgeuren verdwijnen en huidaandoeningen verminderen (Psoriasis, exzeem, acne, huidallergie).
  • Chronische gewrichtsklachten worden verholpen door het reinigende en het ontstekingswerende effect 
  • Een belangrijke eigenschap van tarwegras is de urinezuurverlagende werking . Het werkt direct en optimaal tegen pijnlijke en verstijfde spieren.
  • Het ontlast de spijsverteringskanalen. Door het sterke ontgiftigingsproces kunnen chronische aandoeningen m.b.t. de spijsvertering worden genezen.
  • Allergische reacties verminderen op den duur door het weerstandverhogende effect (hooikoorts, netelroos, galbulten).
  • Starralsix Tarwegras is een ideaal spoelmiddel voor de nieren en de urinewegen. Het werkt vochtafdrijvend waardoor het vocht in de weefsels vermindert. Bovendien versterkt het de diurese waardoor het vocht rondom de ogen zal afnemen.
  • In geval van een acute of een chronische blaasontsteking adviseren wij u eveneens Starralsix Tarwegras.
Nutriënten analyse van Starralsix TarwegrasOpmerking :
Voor een goede ontgifting neem 5 tot 10 tabletten verdeeld over de dag. De tabletten heel doorslikken en innemen met water (liefst mineraalwater). Tabletten niet vlak voor het slapengaan innemen. 
Starralsix Tarwegras is vrij van dier en vis derivaten (vegetarisch) en is tevens gluten vrij. Levering binnen 5 werkdagen.

Starralsix Tarwegras :
(Prijzen inclusief verzendkosten)
Kuur van 25 tot 50 dagen, 
Een pot van 250 tabletten :
Hlf 65.00
Kuur van 50 tot 100 dagen,
Een pot van 500 tabletten : 
Hlf 105.00
Twee potten van 500 tabletten : Hfl 190.00
Drie potten van 500 tabletten : Hfl 280.00
Vier potten van 500 tabletten : Hfl 365.00

U kunt Starralsix Tarwegras bestellen via ons >>>>> bestelformulier

Voor meer informatie of wanneer u liever telefonisch wilt bestellen kunt u terecht 
op het volgende telefoonnummer 020 - 6762266
 

Met vriendelijke groet,

Starroyale Nederland BV.
Ceintuurbaan 41, 
1072 ET Amsterdam
Tel : 020 - 6762266
Fax : 020 - 6622460
 


Boven