10 jaar 911

Hans de Jonge, 1 augustus 2011

Op 11 september a.s. is het 10 jaar geleden dat “Amerika werd aangevallen” door 19 extremistische moslims in gekaapte vliegtuigen, gewapend met plastic mesjes voor het openen van kartonnen dozen. Drie grote wolkenkrabbers in New York, WTC 1, 2 en 7, werden door 2 gekaapte vliegtuigen met de grond gelijk gemaakt met als resultaat 3000 doden. Een derde vliegtuig vloog het Pentagon binnen en veroorzaakte daar enkele honderden doden en gewonden. Het vierde gekaapte vliegtuig stortte neer in de staat Pennsylvania. Van de passagiers in de 4 vliegtuigen is niets teruggevonden, ook geen bagage of kledingstuk. De 'zwarte dozen' zijn van al de 4 vliegtuigen verloren gegaan. In New York werd in de straat het ongeschonden paspoort teruggevonden van één van de kapers die de TwinTowers binnenvlogen..

Deze “aanval op Amerika” was het begin van een tot nu toe voortdurende controverse tussen “believers” en “non-believers”, gelovers en niet-gelovers. Waarbij de gelovers de verhalen van de Amerikaanse overheid voor waar aannemen en de niet-gelovers dat verhaal juist niet geloven. De gelovers beweren dat de niet-gelovers in complot theorieën geloven. De niet-gelovers beweren dat de gelovers juist in een complottheorie geloven, namelijk het complot van die 19 moslims in die 4 gekaapte vliegtuigen, een volgens hen zeer onwaarschijnlijk verhaal.

In die 10 jaar is er tijd genoeg geweest om na te denken en fysiek en audiovisueel bewijs te verzamelen om aan te tonen wie van de twee groepen het meest waarschijnlijke gelijk heeft.

De theorieën van de twee bovengenoemde oppositionele groepen licht ik in de volgende punten toe:

GELOVERS”                                De gelovers hanteren slechts één complottheorie, de officiële.

Er waren inderdaad 19 moslims aanwezig in de 4 gekaapte vliegtuigen, alles wat de regering vertelde over de hoge temperaturen van de branden in de gebouwen is correct, waardoor het staal gesmolten is en waardoor ze keurig netjes na ongeveer een uur smeulen om ongeveer 10 uur 's morgens totaal instortten. Het derde gebouw, gebouw 7, was een beetje traag waardoor het pas om 5 uur 's middags instortte. Geen zwarte doos van de twee vliegtuigen werd teruggevonden. Het Pentagon stortte ook een beetje in waardoor bijna niets van het vliegtuig en geen enkel spoor van de passagiers teruggevonden werd. Ook hier werd de zwarte doos niet gevonden. De Amerikaanse overheid had nooit verwacht dat moslims vliegtuigen als projectiel zouden kunnen gebruiken (Condolezza Rice) Daardoor was de luchtverdediging totaal verrast en was er na een uur nog steeds geen enkel onderscheppingsvliegtuig in de lucht. “Flight 93”, het 4e gekaapte toestel stortte door toedoen van de passagiers, in permanent telefonisch contact met vrienden en familieleden, neer in Pennsylvania. Ook hier werd niets van de passagiers teruggevonden. De zwarte doos van dit toestel was eveneens nergens te bekennen.

Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Aanslagen_op_11_september_2001

NIET-GELOVERS”                 De niet-gelovers hanteren drie complottheorieën:

  Theorie 1

  De buitenaardsen hebben via een dodelijke straal uit de ruimte de torens in New York vernietigd, deze theorie wordt aangehangen en uitgedragen door dr. Judy Wood. AE911Truth FAQ #6: What’s Your Assessment of the Directed Energy Weapon (DEW) Hypothesis? De z.g. Gerichte energie wapen – theorie. Dat is de reden waardoor de gebouwen instant verkruimelden en tot stof vergingen.

          Theorie 2

  Maanden van tevoren zijn in de gebouwen explosieven aangebracht tijdens z.g. Lift renovaties en andere perioden van afsluiting van hele secties van de gebouwen. Deze explosieven zijn op 11 september 2001 tot ontploffing gebracht vlak nadat de vliegtuigen de gebouwen zijn binnengevlogen. Deze explosieven zijn aangebracht door experts volgens Danny Jowenko http://www.youtube.com/watch?v=SUahlT7M-aA Door de enorme hoeveelheden explosieven bestaande o.a. uit het hoog-gespcialiseerde nano-termiet zijn de gebouwen van onder tot boven verpulverd. In het stof van de gebouwen zijn inderdaad sporen teruggevonden van gesmolten ijzer en ongeëxplodeert termiet.
  De Architects and Engineers for 911 Truth hangen met 1500 experts deze theorie aan.
  Http://www.ae911truth.org
  Waar zijn de lijken van de TwinTowers?
  http://www.youtube.com/watch?v=xl-K7Ik28Y8

  Theorie 3

  Lang geleden ( jaren '70) waren horizontale schachten geboord onder te TwinTowers vanaf het gebouw 7 waardoor via een smalspoor op 70 meter diepte onder de fundering een nucleair explosief kon worden aangebracht om in geval van nood de torens totaal te kunnen vernietigen. Om het bewijs voor de nucleaire vernietiging van de TwinTowers te verdoezelen moest ook gebouw 7 eraan geloven. De vele doden en zieken onder de hulpdiensten en vrijwilligers is zo te verklaren. Stralingsziekte als gevolg van radioactieve gassen uit de rotsbodem. Dimitri Khalezov heeft een heel plausibele verklaring voor het verkruimelen en tot stof vergaan van de TwinTowers als gevolg van ondergrondse atoombommen die door hun hitte de gebouwen van onder tot boven tot stof lieten vergaan.
  http://stgvisie.home.xs4all.nl/GZero_Sample.pdf
  http://stgvisie.home.xs4all.nl/Dimitri_Khalezov_911thology.pdf

Conclusie:

De officiële complottheorie wordt aangevallen door de 3 complottheorieën van de niet-gelovers.

REDEN:

De Amerikaanse overheid heeft onvoldoende kunnen bewijzen dat inderdaad die 19 moslims in die gekaapte vliegtuigen aanwezig waren.

Bovendien is het instorten van de 3 wolkenkrabbers in New York op 11 september 2001 niet voldoende te verklaren door de theorie dat de vliegtuigbrandstof met brandende kantoorspullen het staal heeft doen smelten, daarvoor is de temperatuur van de branden lang niet hoog genoeg geweest.

DUS

De drie complottheoriën van de niet-gelovers zijn waarschijnlijker dan de complottheorie van de Amerikaanse overheid, waarbij complottheorie 2 en 3 de meest waarschijnlijke zijn. Hoogstwaarschijnlijk is het een combinatie van complottheorie 2 en 3.

Hans de Jonge

info@visie.tk

http://www.visie.tk

De Kleren Van De Keizer

het intellectuele debat
Twin Towers ingestort?Powered by counter.bloke.com